VÁROSHÁZA

2024.02.12. 08:00

Keszthelyen pedagógus-díszoklevél igényelhető

Zaol.hu

Tisztelettel felhívom a keszthelyi lakcímmel rendelkező, illetve Keszthelyen tanított nyugalmazott pedagógusok figyelmét arra, hogy lehetőségük van jubileumi diploma igénylésére.
Aki 30 évet dolgozott pedagógus pályán és óvónőképzőben, főiskolán vagy egyetemen 50 éve diplomázott, arany, 60 éve diplomázott, gyémánt,  65 éve diplomázott, vas, 70 éve diplomázott, rubin díszoklevelet kaphat.
A kérelemhez csatolni kell:  végzettséget igazoló oklevél másolata vagy amennyiben már rendelkezik kiállított emlékdiplomával, akkor annak másolata, rövid szakmai önéletrajz, amely tételesen tartalmazza az óvodapedagógusi/pedagógusi pályán eltöltött éveket (munkahely, munkakör megnevezése és évek száma), a munkaviszonyra vonatkozó igazolás másolata (például munkakönyv vagy nyugdíjazáskor kiállított munkaviszony-beszámítás), adószám, TAJ-szám, kérelmező lakcíme, telefonszáma.
Az igények benyújtásának határideje: 2024. március 1. (péntek).
Benyújtás helye: Keszthelyi Polgármesteri Hivatal Önkormányzati és Igazgatási Osztály (8360 Keszthely, Fő tér 1.)
Keszthely, 2024. január 8.
Manninger Jenő
polgármester

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában