Zavartalan intézményi ellátás

2024.02.15. 14:30

Az óvoda és bölcsőde nyári nyitvatartásáról határoztak Lentiben

A Mesevár Óvoda és a bölcsőde nyári nyitvatartási rendjéről is határozott az önkormányzati képviselő-testület Lentiben a legutóbbi soros ülésén.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla

Eszerint a Mesevár Óvoda Vörösmarty utcai székhelyintézménye ebben az évben június 24-től, hétfőtől augusztus 30-ig, péntekig lesz nyitva, ez idő alatt az intézmény Petőfi utcai telephelye zárva lesz. Az óvodai ellátást az intézményben a nyári időszakban is folyamatosan biztosítják azon gyermekek részére, akiknek szülei azt igényelni fogják.

A bölcsőde nyári nyitvatartásáról is döntöttek a képviselők az intézményvezető javaslata alapján. Ennek megfelelően az intézmény az előző évekhez hasonlóan a gyermekek ellátását a 2023-2024-és nevelési év nyári szüneti időszakában – júniusban, júliusban és augusztusban –  is a hatályos Szervezeti és Működési Szabályzatában foglalt általános nyitvatartási rend szerint biztosítja a szülők körében végzett előzetes igényfelmérés alapján a csoportok lehetőség szerinti összevonása, illetve a kisgyermeknevelők és dajkák, valamint konyhai dolgozók váltott szabadságolása mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában