„Tanár úrnak tisztelettel jelentem...”

2024.01.18. 12:00

Újabb izgalmas előadás a zalaegerszegi MCC-ben

A Női Vezetői Liga és a zalaegerszegi MCC szakmai előadást szervez január 25-én, csütörtökön 17 órától a Tudomány és Technika Háza I. emeletén. Vigassyné dr. Asztalos Anikó az osztálytermi diskurzust középpontba állító kutatások eredményeit a multinacionális cégek világára vonatkoztatva is értelmezi, előadásának címe: „Tanár úrnak tisztelettel jelentem, az osztály létszáma...” – a kommunikációs egyensúly megteremtésének eszközei az osztálytermektől a céges tárgyalókig.

Varga Lívia

Vigassyné dr. Asztalos Anikó, az MCC Középiskolás Programjának (KP) igazgatóhelyettese

Az előadó az MCC Középiskolás Programjának (KP) igazgatóhelyettese, akinek fő feladata, hogy összehangolja és koordinálja az országos és a vidéki KP-s csapatok munkáját. Cél, hogy a fiataloknak maradandó élményt jelentsenek a KP-ban eltöltött évek. Ehhez olyan egyedülálló programelemeket biztosítanak, amelyek révén a tanulók széles­körű szakmai ismeretekre tesznek szert, miközben egy motivált diákokból álló közösség részeseivé válnak, s célzottan készülhetnek fel egyetemi éveikre.

A Női Vezetői Liga célja, hogy segítse a női vezetőket minél sikeresebbé válni. Támogatja őket abban, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. Ennek érdekében szerveznek szakmai programokat. A találkozók keretében a tagok egymástól vagy meghívott előadóktól olyan információkat kaphatnak, amelyekkel nemcsak cégeiket, intézményeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják. A tanulás mellett informális kapcsolatépítésre teremt lehetőséget a liga, valamint kreatív programok szervezése és a jótékonykodás is része tevékenységi körének. Tagjai cégvezetőként tevékenykedő vállalkozó hölgyek vagy felső- és középvezető beosztást betöltő, alkalmazotti státuszban lévő menedzserek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában