Zala Vármegyei Szent Rafael Kórházban

2024.01.30. 15:45

Új osztályvezető főorvos a zalaegerszegi SBO élén

Dr. Gecsei Győző látja el a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának osztályvezető főorvosi teendőit január 29-től, adta hírül a zalaegerszegi egészségügyi intézmény közösségi oldalán.

Antal Lívia

Dr. Gecsei Győző, az új osztályvezető főorvos

Fotó: Antal Lívia

Az új osztályvezető főorvos szakmai pályafutása eddig Vas vármegyéhez kötődött. A diplomaszerzést követően, 2003-ban, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Neurológiai Osztályán kezdett dolgozni, majd a betegek neurológiai ellátása kapcsán került a sürgősségi osztályra. Tizenöt éves szakmai tapasztalat ösztönözte arra, hogy neurológusi szakvizsgája mellé megszerezze az oxyológia és sürgősségi orvostan szakvizsgát is. A betegek sürgősségi ellátása mellett részt vett az osztály munkájának szervezésében, a rezidensek és szakorvosjelöltek oktatásában. Másodállásban négy esztendőn át véradások donorvizsgáló orvosaként, majd ugyancsak négy éven át mentőorvosként is szakmai tapasztalatokra tett szert.

2023 nyarán egy hónapon át segítette a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának munkáját, így ismerősek számára az adottságok és a lehetőségek. Munkájához partnerséget biztosít a menedzsment, az osztály stábja, valamint a korábbi osztályvezető főorvos. Dr. Oroszlán Tamás helyettes vezetőként segíti dr. Gecsei Győző újonnan kinevezett osztályvezető főorvos tevékenységét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában