Az ikrek várják már az óvodát

2024.01.05. 11:37

Séta Gébárton januári napsütésben

Sokan indultak a szabadba január első napjaiban, kihasználva az ünnepek utáni csendesebb időszakot, az oktatási és munkahelyi szünetet, valamit az év eleji szikrázó napsütést.

Arany Horváth Zsuzsa

Melinda és Ferenc a három és fél éves ikrekkel, Lénával és Eszterrel a Gébárti-tó partján

Fotó: Pezzetta Umberto

Így tettek a hét verőfényes csütörtök délelőttjén a zalaegerszegi Lakatos-Kovács család tagjai is: Melinda és Ferenc a három és fél éves ikrekkel, Lénával és Eszterrel a Gébárti-tó partján sétált. A kislányok, bár már várják az ovikezdést, és örülnének egy kis szánkózásnak, de a tó kacsái is nagyon érdeklik őket, hiszen szüleik gyakorta választják a festői tópartot családi együttlét helyszínéül. Az egészséges életmódról tanácsokkal szolgáló szakemberek javasolják, hogy télen is sok időt töltsünk a szabadban, a gyerekeknek is szükségük van a sétára, természetesen megfelelő öltözékben, mely kényelmes mozgást biztosít a számukra. A nagyobbak kiélhetik a mozgásigényüket, a kisbabák pedig nagyokat alhatnak a babakocsiban.

Fotó: Pezzetta Umberto

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában