Sajtótájékoztató

2024.01.12. 16:00

Saját munkáját értékelte az ÉVE-frakció

Dr. Fodor Csaba frakcióvezető és Horváth Jácint frakcióvezető-helyettes sajtótájékoztatón értékelte az Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) tavalyi munkáját.

Pásztor András

Horváth Jácint (balról) és dr. Fodor Csaba

Fotó: Pásztor András

Elhangzott: a várost vezető ÉVE-frakció döntései alapján több mint 3 milliárd forint fejlesztés valósult meg a városban tavaly. Olyan évtizedes problémák orvoslása kezdődött el mint a keleti városrész parkolóinak bővítése, veszélyes gyalogátkelőhelyek biztonságosabbá tétele, a Platán sor – Teleki utca ivóvízhálózatának rekonstrukciója vagy éppen a térfigyelő kamerarendszer bővítése.

Mint azt dr. Fodor Csaba és Horváth Jácint elmondta: befejezték a Fidesz által korábban elrontott projekteket is, mint például a Batthyány Lajos Gimnázium energetikai korszerűsítése, illetve az új ipari csarnok kialakítása az ipari parkban.

Az idei tervek kapcsán az ÉVE-frakció két vezetője jelezte: újabb parkolók, gyalogátkelőhelyek tervezését kezdték meg és nagy lépést tettek a Hevesi utca és a Rózsa utca kereszteződésében kialakítandó körforgalom megvalósítása  kapcsán is, emellett a Területfejlesztési operatív Program uniós forrásainak felhasználását is elindították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában