Helyi közélet

2024.01.01. 11:15

Köszönet az egész éves munkáért a zalalövői rendőröknek és mentősöknek

A helyi mentőállomás és rendőrörs szolgálatban lévő dolgozóit köszöntötte az esztendő utolsó napján Gyarmati Antal, Zalalövő polgármestere. Köszönetet mondott az egész éves munkáért, s átadta az önkormányzat ajándékát is.

Gyuricza Ferenc

Gyarmati Antal (balról) a mentőállomás szolgálatban lévő dolgozóival, Rédl Norberttel és Gutta Róberttel

Fotó: Gyuricza Ferenc

Zalalövőn már évekre visszatekintő hagyománya van a szilveszteri köszöntésnek, ez a kedves gesztus idén sem maradt el. Gyarmati Antal elmondta: a mentőállomás és rendőrörs megléte egyik alapvető feltétele annak, hogy a városban és a környező településeken élők biztonságban tudhatják magukat, ezért az önkormányzat is kiemelten fontosnak tartja azok megbecsülését. Az ott dolgozók számára ugyanakkor az ünnepek gyakran hétköznapokká válnak, hiszen legyen akár karácsony, akár szilveszter éjszakája, a szolgálatot olyankor is el kell látni. Ezt az áldozatvállalást köszönte meg az önkormányzat vezetője, kifejezve egyben jókívánságait is a jelenlévők, s azok munkatársai felé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában