Február közepéig gyűjtik

2024.01.07. 16:33

Hétfőn indul a kidobott fenyőfák gyűjtése Zalaegerszegen

A Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. végzi Zalaegerszegen a kidobott karácsonyfák begyűjtését. A Zala-Müllex Kft. is részt vesz a munkában alvállalkozóként, a szükséges gépjárművek biztosításával.

Zaol.hu

Hétfőn elkezdték a kidobott fenyőfák gyűjtését Zalaegerszegen

Fotó: Pezzetta Umberto

A hét első felében a lakótelepeken, míg a második felében a családi házas övezetekben gyűjtik össze munkatársaink a fenyőfákat, amelyeket előbbi helyeken a hulladékgyűjtő edény mellé, míg utóbbi területeken az ingatlan előtt lévő, útpadka melletti közterületen kell elhelyezni.

A begyűjtési időszak körülbelül február közepéig tart, de természetesen a későbbi időpontokban kihelyezett fákat is elszállítjuk.

Kérjük Kedves Ügyfeleinket, hogy fenyőfáikat jól látható, könnyen megközelíthető helyre, a forgalmat nem akadályozó módon helyezzék el! Továbbá kérjük Önöket, hogy a fájuktól „tiszta”, idegen anyagoktól (pl. csillagszóróktól, fényfüzérektől, egyéb díszektől) mentes állapotban váljanak meg, a szelektivitás és az újrahasznosíthatóság érdekében, hiszen, mint a korábbi években, úgy az ideiben is a beszállított fenyőket energetikai célokra hasznosítjuk!

Forrás: zkn.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában