Zaol podcast

2024.01.20. 11:00

A nagykanizsai fiatalok olyan közösség, akik példaként szolgálhatnak – Vendégünk Szollár-Nikolics Zsanna

Szollár-Nikolics Zsanna, a Kanizsai Fiatalok Közössége Egyesület alapító elnöke, Bonis-Bona díjas tehetséggondozó, rendező, koreográfus, a Civil Kerekasztal Egyesület ifjúsági munkacsoportjának elnöke, a Honvéd Kaszinó Városi Színpad és a Magic Ritmo tánccsoport vezetője. Ha ez még nem lenne elég a tevékenységeiből, a közösség berkein belül tevékenykedik a Mit tehetnék érted? karitatív csapat is, melynek rendszeres jótékonysági akcióiról is rendszeresen beszámoltunk.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

Jól emlékszem Zsannára, amikor 16 évesen megjelent a Zalai Hírlap nagykanizsai szerkesztőségében, hogy táncostársaival versenyen szerepeltek. A törékeny lány mára felnőtt, édesanya lett és közben a lendületéből sem veszített. Sőt! A rengeteg tevékenységéről, az erejéről, a kitartásáról, a lelki támogatóiról is mesélt. Az önzetlenség számára természetes, az elesetteken, a rászorulókon a kultúra nyelvén segít, műsorokkal, élménnyel. Kitartását látva nemrégiben a Kanizsai Fiatalok Közössége Egyesületet két díjjal ismerték el, de számára továbbra is a gyerekek a legfontosabbak. Kötődik a tanítványaihoz, akikről szeretettel beszélt, s bár a hallgatóink nem látták többször is könnyek szöktek a szemébe.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában