Állatmenhelyi sorsok

2023.12.10. 10:01

Törött csípővel került a zalaegerszegi menhelyre Shiva

Józsa Zsuzsa

Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Shiva 2018. júliusi születésű, ivartalanított német keverék juhászkutya. Tilajújhegyen kóborolt, valószínűleg elüthették, mivel csípője eltört. Sajnos fajtajellegként csípőízületi dysplasiája is van. Jelenleg az orvosok nem tudják, hogy a csípő műtét javítana-e az állapotán, de elképzelhető, hogy a későbbiekben műteni fogják. Addig is folyamatos gyógyszeres kezelésre szorul, így csak olyan gazdát keresnek neki, aki vállalja ezt a feladatot, illetve ahol az állandó gyógyszerezése sem okoz gondot. Shiva egyébként kiváló családi kedvenc lehet, gyerekek és idősek mellé is örökbe fogadható, azonban kezdő kutyatartóknak nem ajánlják. Kanokkal jól kijön, szukákkal viszont szoktatni kell. Cicákat nem szereti. Pórázon szépen sétál.

Amennyiben úgy érzi, szerető gazdája lenne Shivának, keresse fel a zalaegerszegi Bogáncs Állatmenhelyet, vagy hívja a +3630/424-3579-es telefonszámot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában