Sajtótájékoztató

2023.12.04. 18:01

Gyűjti a konzultációs íveket a Mi Hazánk

Ne dobják ki a nemzeti konzultáció íveit akkor sem, ha nem kívánnak válaszolni rá, hanem adják le a Mi Hazánk Mozgalom irodájában.

Arany Gábor

Ezt kérte Kiss Ferenc, a párt megyei elnöke hétfőn az egerszegi irodájuknál tartott sajtótájékoztatóján. Ezzel a felhívással azt szeretnék elérni, hogy minél többen keressék fel őket, és ily módon valódi konzultációt folytathassanak a polgárokkal olyan helyi és országos kérdésekről, ami az itt élőket foglalkoztatja, indokolta az akciójukat. Ez az igazi konzultáció, mert konstruktív ellenzéki pártként meghatározva magukat az a céljuk, hogy a helyben megoldandó problémákat tárják az önkormányzati közgyűlés, a város vezetése elé, szögezte le.

Szólt arról is, hogy  több témában szeretne változást elérni a Mi Hazánk. Ezek egyike a készpénzhasználat jogának alaptörvénybe foglalása,  és korlátozni kívánják a személyes adatok túlzottan koncentrált gyűjtését, amit például a digitális személyi igazolvány tervezett bevezetése vetít előre, de említhető a WHO-val kötendő úgynevezett pandémiaszerződés is. Mint elhangzott, a nemzeti konzultációs íveket január 10-éig lehet eljuttatni Ady utcai irodájukba munkanapokon 16-18 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában