Eredményt hirdettek

2023.12.15. 13:12

Az én zöldvárosom, Zalaegerszeg, ahogy a gyerekek képzelik

Fák között a magasban felépített házak, interaktív rekreációs park, a vízparton játszó vidám gyerekek, és még számos ötlet született, annak a pályázatnak az eredményeként, amelyet a Gébárti-tó és környezetének rekreációs fejlesztéshez kapcsolódóan hirdetett meg a város önkormányzata.

Arany Gábor

Tompa Gábor, Zorn Alíz, Galambos Petra, Gerencsér Luca, Pintér Gitta, dr. Vadvári Tibor a díjak átadása után

Fotó: A szerző

Az én zöldvárosom, Zalaegerszeg című versenyre rajzokat és esszéket vártak az óvodástól a felnőtt korosztályig terjedően. A versenyt lebonyolító Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft-nél csütörtökön kora este megtartott eredményhirdetésen négy díjat adott át dr. Vadvári Tibor alpolgármester, valamint a Kvártélyház ügyvezetője, Tompa Gábor.  
Mint elhangzott, összesen 98 pályamű érkezett. A rajzok közül a gyermekek kategóriájában a Landorhegyi utcai tagóvodába járó ötéves Gerencsér Luca kapott díjat, A diákok között a legjobb rajzot Galambos Petra, a Liszt iskola 11 éves tanulója adta be. Az esszék közül a Zrínyi gimnáziumba járó 12 éves Zorn Alíz végzett az élen. Különdíjban részesült Pintér Gitta, a Zrínyi gimnázium 16 éves tanulója, aki komplett szabadidőparkot tervezett. Elképzeléseit vízfestményeken, színes ceruzarajzon örökítette meg, ezekből aztán montázst készített, a koncepciót pedig esszéjében is kifejtette.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában