Karácsony a menhelyen

2023.12.21. 11:30

Az adománynapon is sokan segítettek a kutyáknak és macskáknak

A nagykanizsai "Élettér" Állat- és Természetvédő Egyesület ismét megrendezte a hagyományos, Menhelyi karácsony rendezvényét. A nyílt napra és az adománygyűjtő eseményre megmozdultak a segítők, s számos adománnyal halmozták el a szervezetet.

Benedek Bálint

Voltak olyan adományozók, akik telepakolták az autók csomagtartóját

Forrás: Élettér egyesület

Skanecz Tamás, a menhely telepvezetője elmondta: jó érzéssel töltötte el őket, hogy ilyen sokan szívükön viselik a menhelyi állatok sorsát. Az adományokkal segítették a munkájukat, a négylábúak pedig örültek az önkéntes sétáltatóknak.

Forrás: Élettér egyesület

– A gazdára váró kutyák és macskák kaptak például több zsák száraz tápot, sok konzervet, bolhacseppet, sőt, néhányan a szintén fogyóeszköznek számító pórázzal, plédekkel és etetőtálakkal leptek meg bennünket – mondta. – Szerencsére az emberek gondoltak a kennelek ápolására is, ezért tisztítószerekkel is megleptek bennünket. A decembert ezzel a tápmennyiséggel kihúzzuk, de bízunk benne, hogy a következő évben is gondolnak ránk az állandó támogatóink.

A legfiatalabbak is adakoztak, hogy állatoknak legyen mit enniük
Forrás: Élettér egyesület

A nap fénypontjaként pedig az egyik macska örökbefogadóra talált, így családban töltheti az ünnepeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában