Szilveszterként ünnepli a szilvesztert

2023.12.30. 15:00

Akinek minden nap szilveszter...

Szalai Szilveszter, művésznevén dj. Shamen elő szilveszteri partira hívta a nagykanizsaiakat az Erzsébet térre péntek estére. A fellépésről, a zenei sokszínűségéről és a névnapjáról is beszélgettünk.

Benedek Bálint

Forrás: RockCats Stage Photo Crew

A nagykanizsai férfi 2005 óta lemezlovas az underground világban, de zenélt több szórakozóhelyen, 2013-2016 között Budapesten, illetve több fesztiválon. A szívéhez főleg underground stílus áll közelebb, emellett a nagykanizsai RockCats Stage Photo Crew tagja. A csapatukkal is kapcsolódnak a zene világához, hiszen koncertfotózásokat vesznek részt, több hazai zenekarral kitűnő kapcsolatot ápolnak.

– Amikor aktívan lemezlovasként dolgoztam a szilveszteri bulik jó hangulatban teltek – mesélte Szilveszter. – A közönség az év végén jól érezte magát, a keserűség és a döccenők ellenére is felhőtlenül mulatott. Nyilván miután végeztem a szettemmel, átváltottam parti arcba, és ugyanúgy táncoltam az emberek között, igyekeztem átadni magam annak a felhőtlen érzésnek, amit a zene jelent. Az Erzsébet-téri előszilveszter hasonlóan jó hangulatban telt, sokan megtiszteltek a jelenlétükkel. A változatos repertoáron szerepelt: Drum&Bass, PsyTrance, ChillOut (magyar költők verseivel) és minimal techno.

Forrás: RockCats Stage Photo Crew

Hozzátette: az idei évben csendesebben a családdal tölti a szilvesztert, hiszen gyermekük 2,5 éves. A szomszédokhoz átkopognak és egy szolid koccintással búcsúztatják az évet.

– Amúgy a szilvesztert egy Szilveszter ugyanúgy ünnepli meg, mint bárki más, aki fontosnak tartja a névnapját – mosolygott. – Bár az jóleső érzéssel tölt el, hogy a világ minden táján nagy csinnadrattával ünneplik a névnapomat. Ahogy feleségem mondja, neki minden nap Szilveszter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában