A HSMK-ban léptek fel

2023.12.23. 08:00

A Kanizsa Big Band karácsonyi koncertje - fotógalériával

Pénteken Nagykanizsán a HSMK-ban adott karácsonyi koncertet a Kanizsa Big Band zenekar. A jazz esten vendégként fellépett Micheller Myrtill Artisjus díjas jazzénekesnő és Gayer Mátyás jazz-zongoraművész.

Korosa Titanilla

Pénteken Nagykanizsán a HSMK-ban adott karácsonyi koncertet a Kanizsa Big Band zenekar.

Fotó: Szakony Attila

Vámos Béla, a Kanizsa Big Band alapítója, zenekarvezetőjea hagyományos évzáró programmal kapcsolatban elmondta, hogy már jó tíz éve lepik meg a közönséget a karácsony időszakban zenei élménnyel. A műsorban a zenekar csak karácsonyi számokat játszott, a vendégfellépők pedig maguk választott darabokat. Ez alkalommal swing és latin stílusú énekes számokat hallhatott a közönség.

Arról is beszélt a zenekar vezetője, hogy sikeres évet tudhatnak maguk mögött, tavasszal a „Vendégségben a Kanizsa Big Band-nél”koncertsorozat keretében léptek fel, nyáron a zenekar nyitotta meg Magyarföldön a fatemplom fesztivált, illetve Baján is színpadra léptek. Ősszel Kanizsán a vármegyei prímdíj átadó ünnepségen játszottak együtt Gájer Bálinttal, azóta a karácsonyi fellépésre készültek. A jövő évre is vannak terveik, Nagykanizsán márciusra koncertet terveznek, illetve június1-jén szabadtéren lépnek a közönség elé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában