Ünnepség

2023.12.24. 15:00

A hévízi Bibó-gimnázium fiataljai is büszkén viselik az érettség szalagjait

December közepén tartotta szalagavatóját a hévízi Bibó István Gimnázium, az elmúlt évek hagyományát folytatja a keszthelyi Balaton Színházban.

Péter B. Árpád

Két osztály maturandusai kapták meg az érettséget jelző szalagot

Forrás: Bibó-gimnázium

Ezúttal is két osztály maturandusai kapták meg az érettséget jelző szalagot, amit az alsóbb évfolyamosok műsora követett. Az ünnepeltek ezután keringővel kápráztatták el szüleiket, ismerőseiket, vendégeiket.

Nagy Boldizsár intézményvezető pedig azzal biztatta a végzősöket, hogy ugyan most nehéz időszak következik, de senki se csüggedjen, hanem határozottan kövesse a maga elé kitűzött célt, s állhatatosan, lelkiismeretesen készüljön az érettségire és a felvételire.

A maturandusok keringővel kápráztatták el szüleiket, vendégeiket
Forrás: Bibó-gimnázium

– Ezen tulajdonságok nélkül a későbbiekben sokkal rosszabb lehetőségeik lennének, ezért azt javasoltam: mindenképpen kövessék céljaikat, álmaikat, vágyaikat, hogy aztán azzal foglalkozhassanak az életükben, amit igazán szeretnek – mondta Nagy Boldizsár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában