VÁROSHÁZA

2023.11.20. 08:00

Tourinform Iroda, vezetői beosztás

Zaol.hu

Tourinform Iroda, vezetői beosztás
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Gazdasági Bizottsága pályázatot hirdet a Zalaegerszegi Turisztikai Hivatal és Információs Iroda magasabb vezetői beosztásának betöltésére.
Pályázati feltételek: büntetlen előélet, cselekvőképesség, felsőfokú szakirányú végzettség, angol/német középfokú nyelvismeret.
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent: Tourinform irodai szakmai tapasztalat, vezetői gyakorlat.
A pályázathoz csatolni kell: 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, az iskolai végzettséget és a pályázati feltételek között meghatározott egyéb igazoló okiratok közjegyző által hitelesített másolatát, az előírt szakmai gyakorlat igazolását, a pályázó szakmai önéletrajzát, az intézmény vezetésére vonatkozó programot, nyilatkozatot arról, hogy a pályázat elbírálásában részt vevők a pályázat tartalmát megismerhetik, nyilatkozatot az előírt vagyon­nyilatkozat-tételi kötelezettség vállalásáról, nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul, nyilatkozatot arról, hogy a pályázó a pályázat elbírálása során zárt ülés tartását nem kéri.
A munkavégzés helye: Zalaegerszeg, Széchenyi t. 4–6.
Ellátandó feladatok: irodavezetői feladatok ellátása (az intézmény képviselete, a szakmai munka stratégiai tervezése, szervezése, irányítása és ellenőrzése, a munkarend és ügyrend meghatározása, munkáltatói jogkör gyakorlása az intézmény alkalmazottjai felett, gazdálkodás a megállapított költségvetési előirányzatokkal.) A névhasználati kézikönyvben meghatározott feladatok ellátása.
A pályázatok benyújtásának határideje:
2023. november 24.
A pályázatok elbírálásának határideje:
2023. december 14.
A beosztás ellátásának kezdő időpontja 2024. január 01., a magasabb vezetői megbízás határozott időtartamra, 2028. december 31-ig szól, a közalkalmazotti kinevezésben 3 hónap próbaidő kikötésével.
Az illetmény megállapítása a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. tv., rendelkezései alapján történik.
A pályázatokat Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteréhez (Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 17–19.) kell egy eredeti példányban ÉS elektronikus úton a [email protected] e-mail-­címre benyújtani.
A pályázatokról a benyújtásra előírt határidőt követően, a betöltendő munkakör feladatait érintően szakértelemmel rendelkező bizottság személyes meghallgatás után a közgyűlés dönt.
A pályázati kiírással kapcsolatban további felvilágosítás dr. Bartl Andrea személyügyi szakreferenstől, a 92/502-121-es telefonszámon kérhető.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában