Közel ötven kiállító több száz gyakornoki és munkahellyel várta a fiatalokat

2023.11.13. 07:30

Népszerű volt a ZalaZone a Széchenyi István Egyetem állásbörzéjén

A győri Széchenyi István Egyetemen megrendezett állásbörze az intézmény hallgatóinak és pályakezdőknek kínált kapcsolatépítési alkalmat a munkaerőpiaci szereplőkkel. Az eseményen közel ötven kiállító több száz gyakornoki és munkahellyel várta a fiatalokat. A zalaegerszegi ZalaZone standjánál hatalmas volt az érdeklődés, hiszen a park számos kitűnő lehetőséget kínál a jövő szakembereinek, tájékoztatta portálunkat a Széchenyi István Egyetem.

Varga Lívia

Nagy érdeklődés mellett rendezték meg a Széchenyi István Egyetem őszi állásbörzéjét.

Fotó: Adorján András

A Széchenyi István Egyetem félévente megrendezett állásbörzéje a vállalkozások és a hallgatók körében is nagy népszerűségnek örvend, hiszen mindkét oldal számára kitűnő alkalom a kapcsolatépítésre. Az eseményen sok fiatal találhatja meg gyakorlati helyét, vagy éppen munkaadóját. Ezúttal 48 kiállító – köztük a ZalaZone – ajánlatait ismerhették meg az egyetemisták. 

- Elsősorban azért jöttem az állásbörzére, mert nagyon vonzó számomra a ZalaZone tevékenysége. Szeretek autókkal foglalkozni, tesztelni azokat, amihez kiváló körülményeket biztosít a zalaegerszegi pálya. Az ott működő cégek – mint a Rheinmetall vagy a Bosch – is érdekelnek, hiszen mindegyik kitűnő lehetőség egy fiatal szakembernek – fogalmazott a Széchenyi István Egyetem zalaszentgróti hallgatója, a harmadéves mechatronikai mérnök szakos Büki Bence. Hozzátette: a győri intézmény páratlan lehetőséget kínál azzal, hogy saját innovációs parkot működtet Zalaegerszegen. Mint mondta, zalaiként az egyetem elvégzése után szívesen tervezne akár hosszú távra is a ZalaZone-on.

A zalaszentgróti Büki Bence a Széchenyi István Egyetem harmadéves hallgatójaként érdeklődött a zalaegerszegi ZalaZone kínálta lehetőségek iránt. 
Fotó: Adorján András

A Széchenyi István Egyetem az allasborze.sze.hu és a karrier.sze.hu oldalon számos hasznos információval segíti a fiatalokat. A nyitott pozíciók mellett ezeken a felületeken olyan tanácsok, praktikák is találhatók, amelyek az önéletrajz elkészítéséhez, a jó motivációs levél megírásához, a sikeres állásinterjúhoz járulhatnak hozzá. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában