Zaol podcast

2023.11.22. 14:24

Folytatódnak a hatékony energetikai fejlesztések – Zalaegerszeg továbbra is az élen a környezetbarát megoldások alkalmazásában

Tovább folytatódik a zalaegerszegi önkormányzati intézmények energetikai felújítása, a cél pedig a teljes digitalizáció, amelynek keretében okos megoldások használata segítheti a városvezetőket. Az egységes rendszerből olyan adatokat lehet gyorsan, pontosan és nagy részletességgel kinyerni, amelyek a jövőben meghatározhatják a hatékony épületüzemeltetési módszereket. Ezekről és a további energiamegtakarítást eredményező tervezett fejlesztésekről szól a Zaol-podcast legújabb adása.

Szalay Balázs

Fotó: Szalay Balázs

Az európai energiaválság hatására Zalaegerszegen óriási méretű beruházássorozat indult el, az önkormányzat által fenntartott intézményekben szinte kivétel nélkül megvalósult valamilyen korszerűsítés. A városatyák már tavaly meghozták azt a döntést, hogy felgyorsítják és kibővítik az energetikai fejlesztéseket.

Vendégünk Bali Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere, akivel a már megvalósult és a jövő évre tervezett legfontosabb beruházásokat foglaljuk össze, illetve szólunk az ingyenes lakossági és társasházi energiatakarékos lámpacsere program tapasztalatairól is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában