Olvasóink dönthetnek

2023.10.12. 11:00

Zalai Prima közönségdíj: szavazzon!

Ma még várjuk olvasóink voksait: csütörtökön (október 12.) 23.59-ig zajlik a szavazás zaol.hu hírportálunkon, ahol Önök dönthetik el, ki legyen a 2023-as Zalai Prima Díj közönségdíjasa. A VOSZ vármegyei szervezetével együttműködésben a tíz kategóriagyőztes jelöltet is bemutatjuk a zaol.hu-n, s a szavazással kapcsolatban minden fontos tudnivaló megtalálható ugyanott.

Zaol.hu

A 2023-as Zalai Prima-­elismeréseket – köztük a közönségdíjat – az október 14-i nagykanizsai gálaesten vehetik majd át a díjazottak.

A 2023. évi kategóriagyőztesek, egyszermind a Zalai Prima Díj jelöltjei: Pelesz Alexandra, Mihály Péter, Boa Endre, dr. Adel Rashed, Janzsó Antal, Baránka József, dr. Jáni János,  Józsi György, Kiss-Molnár István, Pálóczi Horváth Ádám AMI.

Olvasóinkat arra biztatjuk, keressék fel a www.zaol.hu/zalai-prima-dij-2023 oldalt, és döntsék el Önök, ki legyen az idei közönségdíjas! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában