Programajánló

2023.10.24. 15:00

Teljesítménytúra a csodás Göcsejben

Három különböző hosszúságú táv közül választhatnak azok a természetjárók, akik részt vesznek a Petrikeresztúri Közösségfejlesztő Egyesület őszi teljesítménytúráján. A szabadidős sportprogramot e hét szombatján tartják.

Gyuricza Ferenc

A szervezők az egyes távok útvonalait úgy állították össze, hogy azok mindegyike a zalai dombság, azon belül is az egyedülálló Göcsej legszebb térségeit érintse, ezáltal csodás élményhez juttassák a résztvevőket. A három táv közül a legrövidebb mindössze hét kilométer hosszú – ezt elsősorban a családok számára kínálják –, a középső mintegy 16 kilométert tesz ki, a gyakorlott természetjáróknak ajánlott leghosszabb útvonal pedig 25 kilométeres lesz. A kiindulópont mindhárom táv esetében a petrikeresztúri faluház lesz, s oda is várják vissza a résztvevőket. A távok teljesítőit oklevéllel és egyedi kitűzővel jutalmazzák, illetve valamennyi túrázót meleg étellel várják.

A túrára a program napján, a helyszínen lehet nevezni. A 16 és 25 kilométeres távra reggel 7 órától délelőtt 9-ig, míg a 7 kilométeres távra 9 és 11 óra között várják a jelentkezőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában