Október 21-én, szombaton

2023.10.15. 18:00

Lakossági nyílt nap Lentiben

Lakossági nyílt napot tartanak október 21-én, szombaton 10 órától a városi könyvtárban az intézmény és a Balance Medical Center szervezésében. A lakosságnak szóló eseményen a város új gyógyászati központjának szolgáltatásait is megmerhetik az érdeklődők.

Korosa Titanilla

A magasnyomású oxigénterápia hatását és a keszonkamra működését is megismerhetik az érdeklődők a nyílt napon

Fotó: Korosa Titanilla

A rendezvény házigazdái dr. Szolnoki Nikolett, orvosigazgató és Papp Judit, fizioterápiás szaktanácsadó lesznek, ők adnak betekintést az egészségügyi centrumban igénybe vehető kezelésekbe. A programban 10 órától előadásokat tartanak, megismerkedhetnek a látogatók a magasnyomású oxigénterápiával, kiderül kinek jár a NEAK (tb) támogatás és hogyan vehető igénybe, illetve az ízületi betegségekről és azok kezelési lehetőségeiről is szó lesz. 

Várja még az érdeklődőket testösszetétel -, vérnyomás-, vércukorszint mérés, kozmetikai tanácsadás, szerencsekerék, valamint 10.30-kor frissítő torna a művelődési központ előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában