Nagykanizsán közlekedők figyelmébe

2023.10.14. 16:30

Hétfőn kezdődik az Iskola utca felújítása a miklósfai városrészben

A munkálatok október 16-án, reggel 7.30 órakor kezdődnek, tájékoztatta hírportálunkat Radics Bálint, a településrész önkormányzati képviselője.

Pásztor András

Radics Bálint képviselő az iskola utcában kezdődő munkálatokról adott tájékoztatást

Fotó: Gergely Szilárd

Mint mondta: hétfőn reggel a táblákat kihelyezésével, illetve a padkanyeséssel indulnak a munkálatok, majd a csőátereszek lerakása következik. Bár a kivitelező úgy nyilatkozott, hogy a közlekedést fent tudják tartani kisebb korlátozásokkal, ettől függetlenül fontos lenne, hogy a szülők gyalog kísérjék gyermekeiket az iskolába vagy parkoljanak az orvosi rendelő közelében.

- Ezt követően egy másik szombati napon leaszfaltozzák az utcát , ez a folyamat egy napot vesz igénybe, de akkor nem lehet majd közlekedni az Iskola utcában - hangsúlyozta a képviselő, aki hozzátette: az aszfaltozást követő hétfőn a kivitelező a padkázást végzi, ami szintén egy napot vesz majd igénybe, de ez idő alatt kisebb korlátozásokkal lehet közlekedni az utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában