Kócos felépülésére gyűjtenek az állatvédők

2023.10.09. 17:00

Folyamatos támogatást vár az Együtt egy életért egyesület

Lapunkban már többször beszámoltunk az Együtt egy életért, ártatlan állatokért Egyesület munkájáról vagy éppen a „híres” mentvény, Néró történetéről.

Mozsár Eszter

Ezúttal Kócos felépüléséhez kértek segítséget szeptember végén. A gazdásításra még egyelőre várni kell, ugyanis a mentett kutyus egészségi állapotán szeretnének először javítani.

„Naivan azt gondoltuk, hogy egy kis kozmetika, ivartalanítás és oltások pótlása után hamar rátalál a gazdi. De persze mint sokszor, az élet most is felülírja az elképzeléseinket. Több egészségügyi problémája is van. Bár az ivartalanításon már átesett, kiderült, hogy gátsérve van, ami újabb műtétet igényel és a hátsó lábaival sincs rendben valami” – írták két hete.

Ha Kócosnak szeretne valaki segíteni vagy másik védenc költségeiben az egyesületet támogatni, azt itt lehet megtenni: Együtt egy életért, ártatlan állatokért egyesület 1749015-28534875 (OTP)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában