A karcagi Szepesi Tibor lett az Év Polgármestere

2023.09.29. 14:30

Zalaegerszegen, a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán tartották a városvezetők randevúját

„Az önkormányzati rendszer legfontosabb értéke az önállóság, a közvetlen választásokon alapuló demokratikus működés, ám ugyanúgy fontos a folyamatos alkalmazkodás és az időben meghozott szakszerű döntések” – fogalmazott beszédében Dukai Miklós, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára Zalaegerszegen, a ZalaZONE Járműipari Tesztpályán tartott Városi Polgármesterek Randevúján pénteken. A szakmai és baráti találkozót 28. alkalommal szervezte meg a Szféra Európa.

Mozsár Eszter

A 28. Városi Polgármesterek Randevúján részt vett dr. Paál Attila, a Zala Vármegyei Önkormányzat elnöke, Cseresnyés Péter és Vigh László országgyűlési képviselő, prof. dr. Palkovics László, Balaicz Zoltán polgármester, Dukai Miklós önkormányzatokért felelős államtitkár, Nagy Bálint közlekedésért felelős államtitkár és dr. Oltványi Tamás.

Fotó: Seres Péter

A rendezvényen egyebek mellett Nagy Bálint országgyűlési képviselő, közlekedésért felelős államtitkár és prof. dr. Palkovics László, az N7 Holding Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Zrt. vezérigazgatója mondott beszédet.

A Városi Polgármesterek Randevúján a hagyományokhoz híven elismeréseket adtak át. Az országos internetes szavazás alapján 2023-ban az Év Polgármestere díjat a karcagi Szepesi Tibor, az Év Alpolgármestere díjat pedig a ceglédi Hegedűs Ágota vehette át. Az Év Jegyzője kitüntetést Budapest II. kerületének jegyzője, dr. Szalai Tibor kapta. Az ünnepség végén a vendégek a járműipari tesztpályát tekintették meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában