Aki nem fejlődik, lemarad

2023.09.15. 10:00

Megújult az ZVKIK Innovációs Klubja

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara tavalyelőtt indította útjára Innovációs Klubját, működésüket a járvány szakította félbe. A legutóbbi klubülésen, csütörtökön újult erővel fogtak neki a szervezésnek. A tervek szerint havonta találkoznak mindazok, akik vállalkozásukat szeretnék fellendíteni vagy éppen a kor kihívásaihoz igazodnának.

Mozsár Eszter

Jelenleg 32 tagja van az Innovációs Klubnak, amihez folyamatosan lehet csatlakozni. Balra Fatér Balázs klubvezető az újjáalakuló ülésen

Fotó: Pezzetta Umberto

A rendezvényen Fatér Balázs klubelnök, a ZVKIK elnökségi tagja érdeklődésünkre elmondta, olyan cégek, vállalkozások képviselőit várják soraikba, akik a kamarában önkéntes tagságot is vállaltak. Ehhez a közösséghez azért érdemes tartozni, mert első kézből találkozhatnak a legújabb trendekkel, a működéshez szükséges információkkal.

– Nyáron egy négyfős pódiumbeszélgetést szerveztünk itt a Kamarák Házában az innováció, megújulás témakörében. Akkor számos kérdésre kaphattak választ a résztvevők, köztük több gyakorlati megoldást vázoltunk fel. Több ehhez hasonló programot szerveznénk a közeljövőben – mondta a klubelnök. – Régi igazság, hogy aki nem fejlődik, az lemarad. Október 11-én lesz egy pályázati tájékoztatás a klubtagok számára, ott az elérhető pályázati forrásokról lesz szó.

A csütörtöki találkozón a jelenlévő tagok meghatározták a jövőbeni témákat, terveket, kidolgozták stratégiájukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában