Lezajlott a műszaki átadás is

2023.09.06. 19:00

Három utca kapott szilárd útburkolatot Nagykanizsán

A közelmúltban elkészült a Hegybíró, Harmat és Kanyar utca aszfaltburkolatának kialakítása és az ehhez kapcsolódó csapadékvíz elvezetés kiépítése. Szerdán a műszaki átadás is lezajlott.

Pásztor András

Zámbó Tamás beruházási ügyintéző (balról), Szabó Szilárd képviselő, Kámán László, a VIA Kanizsa Zrt. városüzemeltetési igazgatója és Hertelendi Zoltán városgondnok a műszaki átadáson

Fotó: Gergely Szilárd

Mint arról korábban már beszámoltunk: a szabadhegyi városrészben található három utca azon kevés szakaszok közé tartozott, melyek bár belterületnek számítanak, nem rendelkeztek szilárd útburkolattal. A lakók és a terület önkormányzati képviselője, Szabó Szilárd közel három éve vártak arra, hogy az önkormányzat forrást találjon a beruházáshoz.

– Mondhatni egy korszak zárult le ezzel a felújítással, de végre sikerült az itt élő emberek, családok számár méltó körülményeket teremteni – mondta a műszaki átadás előtt Szabó Szilárd képviselő, aki hozzátette: megközelítőleg 330 méter útszakasz kapott szilárd burkolatot és a csapadékvíz elvezetés problémáját is sikerült megoldani a rendelkezésre álló közel 13.7 millió forintból. – A beruházással megszüntettük azt a jelentős porterhelést, amit az eddig murvás úton való közlekedés okozott az itt élők számára. A körzet önkormányzati képviselőjeként igazán örömteli, amikor a befektetett munka és küzdelem nem hiábavaló. Jó érzés részese lenni a városrész fejlesztésének, ami által jobbá tudjuk tenni az itt élő közösség mindennapjait. A továbbiakban is azért fogok dolgozni, hogy minél több ilyen beruházással gyarapodjon a város – hangsúlyozta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában