Csoportjaikat új tagokkal bővítenék

2023.09.05. 10:10

Felvételt hirdet a Baki Pántlika Néptáncegyüttes

Jelentkezőket várnak a Baki Pántlika Néptáncegyüttes gyermek és ifjúsági csoportjaiba - közölték nemrég a baki faluház Facebook-oldalán.

Szakál Eszter

Táncosok a baki faluház előtt

Forrás: A baki faluház Facebook-oldala

Mint írták, a 33 éve alakult együttesben a bevált módszerekre építenek, a próbák jó hangulatban zajlanak, így a kis csapatok igazi közösségekké formálódnak. A közösen végzett munka mellett a tagoknak valódi élményeket kínálnak a szereplések, kirándulások és a nyári táborozások. Mindazokat szívesen fogadják, akik szeretnek táncolni, mozogni és érdeklődnek a népi kultúra iránt. A játékos fejlesztés során a gyerekeknek olyan, a későbbiekben is hasznosítható ismereteket adnak át, melyek alapként szolgálhatnak a tanulmányaikhoz is. A tánc a kisebbeknek keddenként 15 és 17 óra között lesz, míg a felsősök próbáját péntekenként 17-től 19 óráig tartják. A részletekről a 30/5711937-es telefonszámon Baloghné Bacsa Ibolya nyújt bővebb felvilágosítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában