Kitűnő tanulók

2023.08.07. 13:02

Színötös: lezárult a jelentkezés, hamarosan bemutatjuk a kitűnő diákokat

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A Zalai Hírlap és a zaol.hu az idén is meghirdette a népszerű Szín5ös kampányt. Augusztus 6-áig vártuk a 2022/23-as tanévben kitűnő év végi bizonyítványt szerzett zalai általános iskolás tanulók jelentkezését zaol.hu hírportálunkon. Azokat a diákokat, akik valamennyi feltételnek eleget tettek - azaz bizonyítványukban csupa ötös, jeles, példás, kitűnő osztályzat, illetve szöveges minősítés szerepel, és zaol.hu oldalunkon a regisztrációs felületre szüleik közreműködésével feltöltötték a portréképet, a szülői hozzájáruló nyilatkozatot és a bizonyítvány másolatát - hamarosan bemutatjuk felületeinken.
Idei felhívásunkra összesen 128 érvényes nevezés érkezett, a jelentkezések feldolgozása zajlik, a Színötös összeállítás első részét a hagyományoknak megfelelően a szombati lapszámban – illetve a zaol.hu-n szintén szombaton – közöljük. Ezúton is köszönjük olvasóink aktivitását, a színötös diákoknak pedig gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában