Petőfi 200

2023.08.06. 15:00

Rajzpályázatot hirdettek Szepetneken a Petőfi emlékév kapcsán

A Szepetnek Települési Értéktár Bizottsága a nyárra is tartogat kihívást a gyerekeknek. Méghozzá Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából rajzpályázatot hirdetett.

Benedek Bálint

Forrás: pexels.com

A pályázatra szinte mindenki nevezhet, így az óvodások, az általános iskolások, a középiskolások, de még a 18 év felettiek munkáit is várják. A téma lehet a költő személye vagy bármely művének részlete, technikai megkötés nincs. A pályaműveket augusztus 18-ig (péntek) az önkormányzatnál, illetve az IKSZT épületében adhatják le a nevezők. A kiírás ötletgazdája, Nyáriné dr. Aleksza Magdolna arra kéri a jelentkezőket, hogy a pályaművek hátoldalán tüntessék fel az alkotás címét, a készítőjének a nevét, életkorát, elérhetőségét és esetlegesen az oktatási intézmény és a pedagógusa nevét. Az eredményhirdetést és a díjkiosztót augusztus 26-án szombaton a szepetneki Helyi értékek napján lesz, ahol a beérkezett pályamunkákból kiállítást állítanak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában