A rendőrség felhívása

2023.08.15. 14:19

Iskolaőröket keresnek

Zala vármegyében több iskolaőri hely betöltésre vár, ezért várják a pozíció követelményeinek megfelelő jelentkezőket, tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság.

Zaol.hu

A munkakör betöltéséhez középfokú végzettség, minimum szakmunkás bizonyítvány szükséges, feltétel a magyarországi állandó bejelentett lakcím, az erkölcsi bizonyítvány megléte és a magyar állampolgárság. A jelentkezőknek pszichológiai, egészségügyi és fizikai alkalmassági előszűrésen kell részt venniük.

A pályázatokat postai úton a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának lehet megküldeni a 8900 Zalaegerszeg, Balatoni u. 4. címre, illetve azok leadhatók személyesen a rendőrkapitányságokon is. Elektronikus úton a [email protected] e-mail címen várják a jelentkezéseket.

Az iskolaőri szolgálat után érdeklődők további információkat, valamint a jelentkezési egységcsomagot az alábbi linken érhetik el.

https://www.police.hu/hu/iskolaor 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában