Erős emberek

2023.07.09. 16:30

Vandálok garázdálkodtak Iharosban

Iharosban az elmúlt időszakban több rongálás történt, mely felháborította a Zala vármegyéhez közeli somogyi kistelepülésen élőket, így Horváth Győző polgármestert is.

Benedek Bálint

Fotó: Benedek Bálint

- A múlt héten pár erős ember berúgta az orvosi rendelő ajtaját, pénteken pedig szintén ismeretlenek szerszámmal lebontották a zászlósziget lánckorlátját - mesélte a településvezető. - Nyáron úgy tűnik, vannak, akik nem tudnak mit kezdeni a szabadidejükben magukkal. Nekik semmi sem szent, hogy még egy emlékmű meggyalázására is képesek. Az emlékmű kilenc éve ott áll, és eddig senki nem bántotta. Ha nincs lánca a tettesnek, akkor azt javaslom, kérjen az önkormányzattól, adunk szívesen, de ne olyan emlékműveket rongáljon, amit mások tisztelnek.

Hozzátette: a helyszíneken a kamerarendszer elavult, javításra szorulna. Egyelőre nincs olyan pályázati kiírás, melyben forrást lehetne találni új kiépítésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában