Plusz forrás

2023.07.28. 14:00

Több mint 150 millió forint érkezett Nagykanizsa kasszájába

Nemrég 153 millió forintos plusz bevételre tett szert Nagykanizsa, amely korábban nem volt betervezve a város költségvetésébe.

Pásztor András

Bizzer András alpolgármester: utak, járdák felújítására kellene költeni a pénzt

Forrás: ZH-Archívum

– A plusz forrás beérkezése annak köszönhető, hogy a múlt év során a Sberbanknál ”beragadt” önkormányzati pénzekkel kapcsolatban most egy újabb igényt lehetett sikeresen érvényesíteni - árulta el Bizzer András alpolgármester. – A plusz forrás megszerzésének érdekében több egyeztetés és tárgyalás is zajlott polgármester úrral, illetve velem alpolgármesterként. Örülök, hogy a munkánk eredményeképpen most 153 millió forinttal gazdagabb lett Nagykanizsa és nagyon remélem azt, hogy ezt a szabad forrást nem az önkormányzati cégvezetők további jutalmazására vagy esetleg a fizetésük további emelésére fogja fordítani a közgyűlési többséggel rendelkező baloldali ÉVE-frakció.

A kanizsai Fidesz-frakció azt javasolja, hogy a most megkapott 153 millió forintot a kanizsai emberek érdekében út- és járdafelújításokra költse el a város. Bizzer András alpolgármester úgy fogalmazott: bőven vannak kátyús és rossz állapotú utak, illetve járdák a város területén. A konkrét helyszínekre hamarosan javaslatot tesznek.

– Azt pedig csak remélni tudom, hogy a közgyűlési többséggel rendelkező baloldali ÉVE-frakció mindezt nem fogja megakadályozni – jegyezte meg Bizzer András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában