Hétfő estig várják a főzőcsapatok nevezéseit

2023.07.23. 18:00

Sör-virsli és hagymásbab fesztivál július 29-én

Július 29-én, szombaton rendezik meg Zalaegerszegen, a Liszt-iskolában a közkedvelt Sör-virsli és hagymásbab fesztivált, aminek fővédnöke Balaicz Zoltán polgármester, ötletgazdája és házigazdája Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő.

Mozsár Eszter

A tavalyi főzőversenyen A Nimfák és Kuzinok csapata

Fotó: Pezzetta Umberto

Reggel kilenc órától főznek majd a csapatok, déltől különféle programokkal várják az érdeklődőket, a zsűri 13 órakor értékeli az ételeket. A jótékonysági főzőversenyre 2023. július 24-én, hétfő estig lehet jelentkezni a [email protected] email-címen vagy a +36 30/452-5273 telefonszámon.

A jótékonysági főzőversenyen a fesztivál jellegéhez igazodó ételeket lehet készíteni. Minden készíthető, amiben hagyma, bab, sör és virsli alapanyagok vannak, továbbá olaszos ételekkel is bárki előrukkolhat. A főzőverseny bevételét idén a Zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola alapítványának eszközbeszerzésre ajánlja fel a szervező Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, Vörös István – Roller Music Produkciós Iroda, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és az Alsójánkahegyi Kulturális Egyesület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában