Végelszámolás

2023.07.13. 15:00

Kanizsa Aréna – menteni a menthetőt

Ideje lenne megszüntetni a Kanizsa Arénát üzemeltető cég végelszámolását és menteni a menthetőt – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Szabó Szilárd, a Fidesz frakcióvezetője.

Pásztor András

Veszélybe kerülhet a Kanizsa Aréna működése

Fotó: Gergely Szilárd

Mint arról szerdán beszámoltunk: a végelszámolás alatt lévő cég a helyi rendelet értelmében egy fillér támogatást sem kaphat az önkormányzattól, sőt, az eddig kifizetett támogatást is vissza kell fizetnie a kft.-nek. Mindez azt is jelenti, hogy a Kanizsa Arénát a jelenlegi feltételek mellett nem lehet tovább üzemeltetni.

– A végelszámolásról a Fodor Csaba vezette Éljen VárosuNK! Egyesület (ÉVE) frakciója döntött, ők sodorták – politikai bosszúból – ilyen kilátástalan helyzetbe a Kanizsa Arénát – mutatott rá Szabó Szilárd, aki hozzátette: a létesítményt üzemeltető cég jelenleg közüzemi számlákat, béreket sem tud fizetni, de a bérleti szerződéssel rendelkezők működését is veszélyezteti ezzel az ÉVE. – Az egyetlen helyes lépés most az lenne, ha Fodor Csaba belátná, hogy ismét elhibázott döntést hozott a frakciója. Ha az ÉVE visszavonná a cég végelszámolását, akkor lehetne forrást biztosítani a Kanizsa Aréna számára. A kérdés csak az, hogy az ego vagy a józan ész kerekedik felül az ÉVE-frakció tagjaiban?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában