Az online világ térhódítása

2023.06.10. 09:30

Tari Annamária pszichológus előadása Zalaegerszegen

Az online tér hatalma és a családi élet a XXI. században címmel tartott előadást a zalaegerszegi MCC képzési központ vendégeként Tari Annamária pszichológus pénteken délután a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központban.

Arany Horváth Zsuzsa

Sali Zsófia, a képzési központ vezetője és Tari Annamária

Fotó: Pezzetta Umberto

A téma aktualitását az adja, hogy az online világ térhódítása veszélyt hordoz magában a társas kapcsolatainkra és családi életünkre nézve.  

Tari Annamária első diplomáját gyógypedagógusként szerezte, a főiskola utolsó évében felvételizett az ELTE-re, pszichológia szakra.  Eleinte nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozott egy fiúnevelő otthonban, aztán intézetből kikerült gyerekek utógondozásával folytatta, majd öt évig volt fiatalkorú bűnelkövetők hivatásos pártfogó-felügyelője Kőbányán.

Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá, a kórházi gyakorlat mellett folytatta szakmai képzését, megszerezte a pszichoterapeuta és pszichoanalitikus címet.

Első könyve, mely a kamaszkor pszichológiájával foglalkozott, Intim szféra címmel 2003-ban jelent meg. 2007-ben látott napvilágot Sejtem című kötete, mely a daganatos betegségek pszichológiáját taglalja. Több éve rendszeresen foglalkozik a fogyasztói társadalom hatásaival, a média és az emberi tényezők összefüggéseivel, a társadalmi változások egyénekre ható vonásaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában