Zaol podcast

2023.06.24. 11:30

Harmadszor utazhatnak Thaiföldre – A Zaol-podcast vendége Háriné Molnár Ágnes és Hári Anna az Albatrosz TSE képviseletében

Mozsár Eszter

Fotó: Pezzetta Umberto

Közel négy éve Kínában, majd utána kétszer Thaiföldön lépett fel látványos, akrobatikus produkciójával az Albatrosz Táncsport Egyesület. A csoport azóta jó kapcsolatot ápol a távol-keletiekkel. A közelmúltban a Thaiföldi Nemzetközi Folklórfesztivál (TIFF) alapítója, Achara Phanurat és tanítványai felkeresték a hazai testnevelési egyetemeket, miközben az egerszegi táncosokat is meglátogatták, sőt, felléptek az évzáró gálaműsorukban. A Zalaegerszegért-díjas Háriné Molnár Ágnes művészeti vezető, táncpedagógus és lánya, Anna arról mesélt, hogy milyen tapasztalatokkal tértek haza Ázsiából, mire tanít a tánc, van-e kellő utánpótlás és milyen nemzetközi terveik vannak a közeljövőben. Az Albatrosz TSE több Európa-bajnoki címmel, számos hazai és külföldi elismeréssel büszkélkedhet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában