Tölthetjük okoseszközeinket

2023.06.15. 16:00

A Balaton partján több helyen találunk okospadokat

ZH

Okospad Vonyarcvashegyen

Forrás: Mészáros Annarózsa/LikeBalaton.hu

Vonyarcvashegy

A vonyarcvashegyi Lido Strand több elismeréssel is büszkélkedhet. 2005-óta rendszeresen megkapja a "kékhullám zászló” minősítést. Megkapta a legvirágosabb strand Arany Rózsa Díjat. 2015 és 2018 között a legsportosabb strand. 2022-ben pedig a "Balaton legjobb strandja" elismerést tudhatta magáénak. Mindezek mellett még okospad is található a strandon. A pad napelemmel működik és 4 darab eszközt tölthetünk vezetéken keresztül kettőt pedig vezeték nélkül. 

Gyenesdiás

Gyenesdiáson, a Kárpáti korzón lévő szabadtéri kondiparkban állítottak fel egy Steora okospadot. Az eszköz tíz méteres körben bocsát ki wifi jelet, valamint kábeles és vezeték nélküli töltést is biztosít az okoseszközöknek. A napenergiával működő okospad egy független felhasználású, vezeték nélküli készüléktöltővel és két smart USB-csatlakozóval is rendelkezik, amik a mobilkészülékek gyorstöltését teszik lehetővé.

 

Keszthely

Keszthely egyik legforgalmasabb találkozási pontján, a vasút- és buszállomás mellett egy szakközépiskola közelében, a Park utcában alakítottak ki egy sétányt, ahol felépült egy Kuube okospad is. Két vezeték nélküli és két USB-s töltővel rendelkezik, a pad wifi hotspotként is működik. A hazai tervezésű, fejlesztésű és gyártású okospadot napenergia tölti, minden alkatrésze magyar gyártású.

 

Forrás: likebalaton.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában