Fejlesztés

2023.05.17. 13:30

Megkezdődött a pontonhidak elhelyezése a Gébárti-tónál (galéria, videó)

A Gébárti-tó környékének rekreációs, szabadidős használatát elősegítő infrastruktúra kialakításának a része a partokat összekötő úszóművek és hidak elhelyezése.

Arany Horváth Zsuzsa

A pontonhidak beemelését szerdán reggel kezdték meg a MAHART TISZAYACHT Kft. szakemberei

Fotó: Pezzetta Umberto

A GT4 pihenőstég helyszínénél, a horgászegyesületi ház mellett a pontonhidak beemelését szerdán reggel kezdték meg a MAHART TISZAYACHT Kft. kivitelezésében. A ZalaDaru munkatársai szállították a helyszínre a keleti és nyugati híd elemeit és a stéget. A biztonságos vízfelületre helyezést és az úsztatást a szerdai nagy szél akadályozta, a szakemberek holnap is dolgoznak. Ha a helyükre kerülnek a műtárgyak, körbejárható lesz a Gébárti-tó. A beruházás ezen elemcsoportja és a hozzá tartozó munkálatok 111,7 millió forintos beruházást jelentenek, ám a 399, 8 milliós forintos TOP-program sétányokat, játszóteret, vizesblokkot és csónakkölcsönzőt is tartalmaz. Az átadásra a tervek szerint heteken belül sor kerülhet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában