Egységben az erő

2023.05.29. 10:00

Jó hangulatban telt Nován a pünkösdi búcsú

Vasárnap pünkösdi hegyi búcsút és gyereknapot tartottak Nován.

Korosa Titanilla

Sissi mulatós dalaival és retro slágerekkel szórakoztatta a közönséget és teremtett remek hangulatot

Fotó: Korosa Titanilla

Németh József polgármester elmondta, hogy idén a takarékosságot figyelembe véve három rendezvényt is egy napra szerveztek, melyek helyszíne az Alsó-hegyen volt. A gyereknapi programot délelőttre szervezték, de az ugrálóvár délután is a rendelkezésükre állt a kisebbeknek. Délután pedig volt fanatic jump bemutató, szentmisét celebrált Nagy Tamás plébános, majd fellépett Böröcz Roli, Sissi, a Sláger TV sztárja és Éder Gabee.

Németh József kiemelte, hogy a program több helyi szervezet összefogásának eredménye.

– A Novai Borkultúráért Egyesület, a Novai Sportegyesület, a Nováért és Gyermekeiért Alapítvány, a Novai Polgárőr Egyesület, illetve az önkormányzat összefogásával jött létre a pünkösdi rendezvény – tette hozzá. - Úgy gondolom, hogy egységben az erő, ezért dolgozom és a rendezvényen látszott is az összefogás, valamint jó hangulatban telt el a búcsú. Itt hirdettük ki a nemrégiben megrendezett és nemzetközivé vált bormustra eredményeit is és osztottunk okleveleket.

A búcsúba árusok is érkeztek, gyerekek, felnőttek és vendégeik is találhattak szórakozást a pünkösdi búcsúban, melyet bállal zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában