Évtizedes hagyomány

2023.04.27. 10:15

Szépírásból, matematikából és magyar nyelvtanból vizsgáztak az alsósok a nagykanizsai Péterfy-iskolában

Benedek Bálint

A dobogósok több tantárgyban is bizonyították tudásukat a házi versenyen

Már évtizedes hagyomány a nagykanizsai Péterfy-iskolában, hogy az alsó tagozatos diákoknak házi tanulmányi versenyt rendeznek a tanítóik. Az első osztályban szépíró, a 2., a 3. és a 4. osztályokban pedig magyar nyelvtan és matematika tantárgyból adtak számot tudásukról a tanulók. A gyerekeket az idén is megmozgatta felhívás, sokan jelentkeztek.

Eredmények. 1. osztály, szépírás: 1. Béda Borka Klára 1/b, 2. Balazsin Péter, 3. Molnár Hanna, mindketten 1/a. 

2. osztály, magyar: 1. Beke Sebestyén 2/b, 2. Nemes Kristóf, 3. Dobos Dorisz, Nagy Beáta, mindannyian 2/a. Matematika: 1. Weinhoffer Péter 2/a, 2. Beke Sebestyén 2/b, 3. Gémesi Dominik 2/a. 

3. osztály, magyar: 1. Gazdig Lili 3/a, 2. Beke Péter, 3. Selek Olivér, mindketten 3/b. Matematika: 1. Horváth Áron, 2. Beke Péter, 3. Eipl Máté, mindannyian 3/b. 

4. osztály, magyar: 1. Vörös Benett 4/b, 2. Szmodics Luca, 3. Molnár Patrik, mindketten 4/a. Matematika: 1. Török Dávid, 2. Vörös Benett, 3. Kópé Bence, mindannyian 4/b.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában