Dombhátról dombhátra

2023.04.06. 16:00

Hulladékszobrászat és főzőverseny is lesz Nagyrécsén

Nagyrécsén a Dombhátról dombhátra projekt keretében nemrég bűnmegelőzési napot tartottak, látványos rendőrkutyás bemutatóval. Április 22-én, szombaton 12.30-tól pedig Hulladékszobrászat címmel a labdarúgó pályán közösségi rendezvényt szerveznek.

Benedek Bálint

A rendőrkutyás bemutató is nagy sikert aratott

Fotó: Szakony Attila

Az ingyenesen látogatható eseményre a helyiek mellett külön nagy szeretettel várják Csapi, Nagybakónak, Magyarszentmiklós, Újudvar és Zalakaros lakosait, hiszen a speciális szobrászat mellett a baráti társaságok és csapatok főzőversenyen is összemérhetik gasztronómiai tudásukat. Közben a Kopár Band Style Music zenél. Ezt követően az ünnepi gondolatokat hallgathatják meg köszöntők formájában a résztvevők, majd 14 órától a nagyrécsei Szellőrózsa Dalkör lép színpadra. Ezután fellép még a nagykanizsai Zalagyöngye Táncegyüttes, énekel a Ritmus Kórus, a nap zárásaként pedig kiderülhet, hogy melyik csapat készítette a legszebb szobrot és a legfinomabb ételt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában