Köszönet

2023.04.21. 16:32

Elismeréseket adták át a bölcsődék napján Zalaegerszegen

A szülő számára nincs fontosabb a gyermekénél, akinek nevelésében kiemelkedő szerep jut a bölcsődének, ezért különös figyelem, megbecsülés illeti az ott dolgozókat.

Arany Gábor

Balról: Vörös Zsuzsanna, Péntekné Polcza Bernadettet, Prenner Zsuzsanna, Balaicz Zoltán, Barabás Istvánné, Gombkötő Ildikó, Váradiné Varga Éva a városházán tartott rendezvényen Fotó: Pezzetta Umberto

Kiváló szakmai teljesítményt nyújtottak a város bölcsődéi az elmúlt évtizedekben, fogalmazott Balaicz Zoltán polgármester pénteken a bölcsődék napja alkalmából a városházán tartott rendezvényen. Az önkormányzat, a város közössége nevében mondott köszönetet a négy bölcsőde 122 dolgozójának, akik nap mint nap 390 gyermekről gondoskodnak. Ezt követően adta át az idei elismeréseket a bölcsődei dolgozóknak.

Az év szakmai díját 2023-ban Prenner Zsuzsanna vehette át, aki 2008-tól a Zalaegerszegi Egyesített Bölcsődék intézményvezetője, irányítása mellett nyerték el a Családbarát munkahely címet.

Az év technikai dolgozója elismerő címet Barabás Istvánné, a Tipegő Bölcsőde főszakácsa érdemelte ki, ő 2016 óta gondoskodik a Tipegőbeli finomságokról. A tagbölcsődék dolgozói az idén is szavazhattak kollégáik szakmai teljesítményéről. E szerint a Napsugár bölcsődei voksok alapján az intézményben 1983 óta dolgozó Váradiné Varga Évát javasolták jutalomra. A 2011 óta kisgyermeknevelőként dolgozó Gombkötő Ildikó pedig a Tipegő Bölcsődében érdemelte ki ezt az elismerést. Vörös Zsuzsanna, aki korábban a fazekasságot is kitanulta, 2013-tól az Űrhajós Bölcsőde kisgyermeknevelője, és lett az év díjazottja. A Cseperedő Bölcsődében a kollektíva elismerését Péntekné Polcza Bernadettet érdemelte ki, ő 2010 óta dolgozik az intézményben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában