Zeginfó

2023.03.24. 18:30

Új utcák, induló fejlesztések, elfogadott beszámolók

Újabb, eddig csak helyrajzi számmal rendelkező közterületekkel bővült Zalaegerszeg, így Olában van már Bodzavirág utca, Gálafejen pedig Lovas utca. Erről is döntöttek a képviselők az összesen 25 napirendi pontot felvonultató csütörtöki közgyűlésen, tájékoztatta szerkesztőségünket Balaicz Zoltán polgármester.

Varga Lívia

– Idén 430 millió forint értékű ivóvízágazati infrastrukturális fejlesztést és 887 millió forint értékű szennyvízágazati infrastrukturális fejlesztést valósítunk meg. A munkálatokat saját önkormányzati cégünk, a Zalavíz Zrt. végzi - fogalmazott a városvezető.

A képviselők elfogadták továbbá a 2023-2028 közötti időszakra vonatkozó környezetvédelmi és szennyvízkezelési programot, a 2023-as környezetvédelmi cselekvési tervet, a polgármesteri hivatal és a közgyűlési bizottságok 2022-es beszámolóját, a Kontakt Nonprofit Kft. 2022-es munkaerő-kölcsönzési tájékoztatóját, a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület, valamint a kistérségi háziorvosi ügyeleti rendszer tavalyi évet bemutató beszámolóját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában