Nyaki cica már az új otthonában él

2023.03.03. 19:30

Bocis Kefir még mindig gazdikereső

Ében, Lisa, Nelli, Buborék, Jupiter és Vénusz. Ők azok a cicák, akiket a Bársonytalp Zala Egyesület Facebook-oldalán továbbra is a rögzített gazdikereső albumban láthatunk, és régóta szerető családot keresnek. Bár az egyesület sem érti az okát, vannak olyan állatok, akiknek sajnos több ideig kell várni arra, hogy valaki éppen őket szeresse meg első látásra.

Mozsár Eszter

Bocis Kefír

Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Azt írják: „Reméljük, hogy így, egy csokorba gyűjtve könnyebb lesz a választás, és mindegyikük hamar gazdára talál. Kérjük, lapozzátok végig a képeket, és kattintsatok a hozzájuk tartozó linkre! Minden védencünk ideiglenes befogadóknál él, ők ismerik az adott cica természetét a legjobban, érdemes elolvasni a leírást róluk. A választásnál vegyétek figyelembe a cica igényeit, jellemét, hogy kölcsönösen boldog legyen az együttélés. Sok gazdikeresőnk nagyon rossz állapotban került hozzánk, de elmondhatjuk: minden pénzt és fáradságot megért, hogy ilyen gyönyörű cicákká váltak. Győződjetek meg róla a saját szemetekkel!”

Bocis Kefír
Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Néha az albumon kívül is érdemes keresgélni a legfrissebb hírek között. Ezúttal újra Bocis Kefir van porondon, akiről egyszer már írtunk, de jó lenne, ha valaki éppen őt választaná. „Kedves, játékos, hempergős cica, ivartalan, negatív tesztes, fiatal kandúr. Igen, csak bentre adjuk, s lehetőleg egyedüli cicának, mert ő az embereket részesíti előnyben a fajtársai helyett. Kisgyermek mellé nem ajánljuk játékossága miatt.”

Nyaki
Forrás: Bársonytalp Zala Egyesület

Cikkünk végén pedig legyen egy jó hír is. Talán emlékeznek Nyakira, akiről decemberben írtunk, ő egy kutyatámadás szerencsés túlélője. Arról tudósítanak, hogy a próbaidő letelt, minden rendben, a gazdik imádják, ő is imádja a gazdikat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában