Új tagokat is avattak

2023.03.16. 10:30

A pártoló tagokkal ünnepelt a Hölgyklub (galéria, videó)

A Honvéd Kaszinó Hölgyklubja a minap rendezte meg hagyományos hölgynapi bálját a kaszinó tükörtermében. A 33 hölgyet tömörítő társaság ezúttal támogatóikkal, vagyis a pártoló tagjaikkal együtt szórakozott.

Benedek Bálint

A Hölgyklub vezetője az új pártoló tagokkal, balról: Tóth Mária, Büki Pálné és Fodor Lászlóné

Fotó: Benedek Bálint / Zalai Hírlap

Az eseményen több pártoló tag is méltatta a Hölgyklubot, néhányan versekkel, mások vicces történetekkel csaltak mosolyt a vendégek arcára. Elhangzott: a társaság tagjainak aktivitása, életkedvet sugárzó megjelenése példát mutat arra, hogyan maradhat valaki a nyugdíjban eltöltött éveiben is aktív és vidám. Ők mindannyian, túl a személyes, idősek felé mutatott példán, fontos szerepet vállalnak Nagykanizsa polgári értékeinek megőrzésében és ápolásában is. Lokálpatriótaként részt vesznek a város kulturális megmozdulásaiban, előadásokat szerveznek saját és az idősek nagy közösségének is. Többen más klubok munkáját segítik, a kanizsai idősügyi szervezetek összetartóiként. A rendszeres testmozgás és a szellemi tevékenység fitten tartja őket, talán ez az örök fiatalság elixíre.

Ezután a közel százfős pártolói társaság további két új taggal bővült. Tóth Máriát és Fodor Lászlónét a Hölgyklub vezetője, Büki Pálné fogadta a soraikba és oklevéllel jutalmazta őket.

- A következő rendezvényünket, a hagyományos divatnapunkat március 29-én, szerdán tartjuk itt a Kaszinóban - fogalmazott Büki Pálné. - Április 19-én, szerdán jelentős megemlékezésre készülünk, hiszen az idén 180 éve annak, hogy elődeink, az első, kizárólag nőket tömörítő Nagykanizsai Izraelita Nőegylet 1843-ban megalakult.

Végül a kanizsai Herle Zsófia, a szombathelyi konzervatórium énekszakos hallgatója operarészletekkel szórakoztatta a közönséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában