Hiteles tájékoztatás és megbízhatóság

2023.03.14. 15:00

A média zalai képviselőit köszöntötték a Megyeházán

A Szabad sajtó napja alkalmából közös reggelire várták a vármegye sajtó orgánumainak munkatársait kedden reggel a Megyeházán.

Mozsár Eszter

Vigh László, Frauenhoffer Márta, dr. Sifter Rózsa és dr. Vereckei Csaba köszöntötte a sajtó képviselőit.

Forrás: ZH

A rendezvényen a hagyományokhoz híven a Zala Vármegyei Kormányhivatal, Zala Vármegye Önkormányzata, a rendőr-főkapitányság, a katasztrófavédelmi igazgatóság, a szociális és gyermekvédelmi főigazgatóság, valamint a Zalaegerszegi Tankerületi Központ látta vendégül a meghívottakat.

A rendezvényen dr. Sifter Rózsa főispán mint házigazda köszöntötte a részvevőket, aki Nagy Bálint országgyűlési képviselő, államtitkár gondolait tolmácsolta. A vendégeknek Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Vereckei Csaba vármegyei rendőrfőkapitány és Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. ügyvezetője mondta el gondolatait. A szónokok elsősorban arra világítottak rá, hogy az újságíróknak olyan hatalom van a kezében, amit építésre kell használniuk. Fel kell venniük a versenyt a közösségi média sokszor hitlerontó, rém- és álhíreket terjesztő jelenségével szemben. Ők azok, akik elkötelezettek az igazság, a hiteles tájékoztatás iránt, s remélhetőleg mindig tovább adhatják tudásukat azoknak a lelkes fiataloknak, akik ezt a szakmát választják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában