Téli szünidőben az élményparkban

2023.01.03. 15:03

Sokan látogatják jó időben az Alsóerdei Sport- és Szabadidőközpontot

Az iskolai téli szünet egy héttel tovább tart, ezért az Alsóerdei Sport- és Szabadidőközpont vasárnapig hosszabbított nyitvatartással, hétköznap 10-19 óra, hétvégén 10-18 óra között várja a mozogni vágyókat.

Mozsár Eszter

A pécsi Madarász-Kende Bertalant oktatja Huszár Imre síoktató. A kisfiú jövőre már utazhat a családdal síelni

Fotó: Pezzetta Umberto

Az elmúlt napokban sokan kilátogattak a tavasz végén nyílt, három hektár területen működő zalaegerszegi sportkomplexumba. Ottjártunkkor éppen Lentiből érkező nagyszülőkkel találkoztunk, akik Pécsen lakó hatéves unokájukat, Madarász-Kende Bertalant hozták el. A kisfiú már negyedik óráját vette Huszár Imre síoktatótól, s remélhetően jövőre biztos tudással utazhat a közeli osztrák hegyekbe a családdal.

Az élménypark egész évben nyitva áll, így télen is folyamatosan igénybe veszik a szabadtéri sportpályákat, a KRESZ-parkot, gokartpályát a látogatók. A ködös-nyálkás novemberben megcsappant a vendégforgalom, ám a decemberi, januári napos időben újra megjelentek a sportolni vágyók.

- A napokban tavaszias volt az idő, sokan megfordultak nálunk. A hó sem esett, száraz időben sokan jönnek. Most a síoktatásnak van nagy szezonja, a helyiek mellett a vármegyéből, Keszthelyről, Lentiből, Nagykanizsáról és a szomszéd régiókból is érkeznek. Szeptemberben kezdtük el s nemrég fejeződött be a csoportos síoktatás, jelenleg egyéni oktatást vállalunk. A tudatosabbak hamarabb készültek fel a síszezonra. A csoportos oktatást január közepén folytatjuk, kezdő és haladó szinten egyaránt – adott tájékoztatást Török János létesítményvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában