Régi fotókat várnak

2023.01.06. 13:27

Jubileumot ünnepel a kórház

Az intézményi betegápolás 175. évét kezdte meg 2023-ban a Zala Megyei Szent Rafael Kórház.

Szabó Judit

Dr. Gasztonyi Beáta

Forrás: Szent Rafael Kórház

Az évfordulóra számos programmal készülnek, melyek az egész éven átívelnek, közölte pénteken Dr. med. habil. Gasztonyi Beáta PhD, az intézmény főigazgatója. Kvízekkel, szűrővizsgálatokkal, aktivitásra ösztönző programokkal szólítják meg a lakosságot, hogy újra felvegyék azokat a szálakat, melyeket a járvány szétszakított. A sikeres pályázatoknak köszönhetően több beruházás átadása is szerepel a naptárban.

Új elemekkel, szöveges tartalommal bővítik a 170. évfordulóra létrehozott Múlt idő – a Zala Megyei Kórház régi képeken címmel létrehozott Facebook-oldalt. A 90-es évektől gazdag képanyaggal rendelkeznek a kórház mindennapjairól, ám a korábbi évtizedekből már kevesebb a dokumentum. Abban bíznak, hogy volt kollégáknál, gyűjtőknél rejtőznek régi fotók, melyeket a kórház rendelkezésére bocsátanak. Kérik, hogy akinek a birtokában vannak ilyen képek, jelentkezzen a [email protected] címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában