A közterületek karbantartása miatt

2023.01.20. 13:46

Hétfőtől ideiglenesen megváltozik a nagykanizsai Garay utca forgalmi rendje

A város közterületeinek karbantartása miatt ideiglenes forgalmirend-változás lesz január 23-án hétfőtől január 26-ig, csütörtökig a nagykanizsai Garay utcában – tájékoztatta portálunkat a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. és a Netta Pannonia Kft.

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció / Pixabay

A városüzemeltetést végző cégek ebben az időszakban szárazág-mentesítést és közterület-takarítást végeznek a Garay utca páros oldalán található hársfákon, s a parkoló területén. A Garay utca 12/A-16/B lépcsőházak között hétfőn, a 12/A-12/D lépcsőházaknál kedden, a 8/A-12/A számok előtt szerdán, míg a 6/A-8/B lépcsőházak esetében csütörtökön kell számítani ideiglenes útlezárásra, behajtási és parkolási tilalomra. A cégek kérik, hogy az előbb említett időszakokban az adott szakaszon parkoló gépjárművekkel az adott napon 7.30 órától szíveskedjenek a környékbeli utcákba és parkolóhelyekre átállni. Az adott napi munkavégzés befejezésének várható ideje 16 óra. Közleményükben kihangsúlyozták: a forgalmirend-változás, illetve a parkolási tilalom figyelmen kívül hagyása a munkák elvégzésének idejét hosszabbítja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában